Leder du efter noget bestemt ?


Tæt på kunderne

16. januar 2022 kan Sønderhå-Hørsted Sparekasse fejre 150 års jubilæum som lokalt og selvstændigt pengeinstitut

--------------------------------------------

Sønderhå-Hørsted Sparekasse har gennemgået en rivende udvikling, siden den blev stiftet i 1872 med det formål at ”gjøre Smålån lettere tilgængelige for lånsøgende, såvel som at give Tjenestetyende og andre let Adgang til at gjøre små Kapitaler frugtbringende”.

Meget har forandret sig – men ikke de grundlæggende værdier. Troværdighed, tryghed, ærlighed, trivsel og gensidig tillid er fortsat i højsædet hos medarbejderne.

Selv i en digital tidsalder handler det om at være tæt på kunderne. Alle kunder får en personlig rådgiver – og et direkte telefonnummer. Kunderne i Sønderhå-Hørsted Sparekasse har stadig en tilknytning til lokalområdet – også selv om de måske bor i den anden ende af landet.

- Vi har en klar politik. Vi vil være finansiel rådgiver og långiver for private eller firmaer, der enten befinder sig i lokalområdet eller har en lokal tilknytning. Vi vil også gerne hjælpe, når Poul køber en lejlighed i København – hvis han har en tilknytning til Thy eller Mors.

                                                                  Per Nørgaard Nielsen, direktør i Sønderhå-Hørsted Sparekasse

 

 

Sønderhå-Hørsted Sparekasse har i dag 4500 kunder, og 1300 af dem er garanter. De inviteres hvert år til garantmøde og -fest, og den foregår i jubilæumsåret 2022 i Snedsted Hallen 25. marts.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Er du nysgerrig efter at læse om sparekassens eneste røveri eller vide, hvordan det lokale pengeinstitut i Sønderhå undgik at blive opslugt af fusionsbølgen i 1990’erne? Ønsker du at høre om et personale i PR-frontlinjen, om ”drive-in” sparekassen, om de særlige Sønderhå-lån, om finanskrisen og efterfølgende skærpede regler fra myndighederne – og om vejen til et næsten pengeløst samfund?

Find beretningen om de seneste 40 års historie – med enkelte tråde tilbage i tiden, levende fortalt af to forhenværende direktører, Jens Peter Toftdahl og Lis Immersen, samt nuværende direktør Per Nørgaard Nielsen. (Du finder den her).