Leder du efter noget bestemt ?


Kvalitetsforbedrende service

Som investeringskunde i Sønderhå-Hørsted Sparekasse yder vi kvalitetsforbedrende service, når vi modtager provision fra en af vores samarbejdspartnere.

Hvilke kvalitetsforbedrende service Sønderhå-Hørsted Sparekasse yder, afhænger af størrelsen på den provision Sparekassen modtager af dine investeringsforeningsbeviser i Sparinvest og Bankinvest. Sønderhå-Hørsted Sparekasse har opdelt den kvalitetsforbedrende service i 3 grupper, hvor gruppe 1 er laveste niveau og gruppe 3 højeste niveau.

Sønderhå-Hørsted Sparekasse opdaterer kundens segmentering 1 gang årligt og sørger for, du bliver placeret korrekt i segmenteringsgruppen og modtager den kvalitetsforbedrende service som du er berettiget til.

 

Segment 1; Tredjepartsbetaling

Segment 2; Tredjepartsbetaling  

Segment 3; Tredjepartsbetaling

 

På nedenstående link til Sparinvest kan ÅOP findes på de forskellige værdipapirer ved at trykke på infoark – ultimo måned yderst til højre.

Klik her

 

På nedenstående link til Bankinvest kan ÅOP findes på de forskellige værdipapirer ved at trykke på en af de 4 valgmuligheder og derefter finde det ønskede værdipapir, ÅOP oplyses på stamdata og nøgletal.

Klik her