Leder du efter noget bestemt ?


Totalkredit

I Sparekassen tilbyder vi realkreditlån gennem Totalkredit, som er Sparekassens samarbejdspartner på dette område. Fordelen ved realkreditlån gennem Sparekassen er, at det er den samme boligrådgiver, som du normalt taler med, der rådgiver dig om valg af kreditforeningslån. Du får rådgivning af en person, der kender din økonomi, så det bliver den rigtige løsning for dig.

 

Energiberegner

Totalkredit har udviklet et nyt værktøj, en energiberegner, som skal være med til at fremme husejeres viden om og motivation for at energiforbedre deres hus. Med Energiberegneren kan du hurtigt og enkelt få et vejledende indblik i, om du kan spare penge ved at energiforbedre dit hus og samtidig gøre en forskel for klimaet.

Du finder energiberegneren her


Totalkredit - Låneberegner


Totalkredit-beregner

Her kan du regne på dine muligheder med et Totalkredit-lån. Du kan bl.a. se, hvad et lån koster, sammenligne flere typer af lån, beregne friværdien og se, hvor meget du kan låne.

Du kan finde Totalkredits forskellige låneberegnere her.


OBS
: Beregninger foretaget på totalkredit.dk kan ikke opfattes som et låntilbud og er derfor uden forpligtelse og ansvar for Totalkredit samt det låneformidlende pengeinstitut.

Totalkredit tager i øvrigt forbehold for fejl og mangler i oplysninger og beregninger.

App

Totalkredit har udviklet en smart App.

Hent den i App Store eller Google Play.

Du kan se en lille film om App´en her: