Leder du efter noget bestemt ?


Investering

I Sønderhå-Hørsted Sparekasse er vi klar til at hjælpe dig med at investere dine penge. Hvad enten du selv ønsker at investere i obligationer, aktier eller investeringsbeviser via vores investeringsløsning eller i samråd med din rådgiver. 

Fra den 12. juni 2023 har du adgang til vores nye og forbedrede investeringsløsning til at handle værdipapir mm. i net- og mobilbank. For at sikre du kommer godt fra start, har vi samlet vigtig og nyttig information til dig her. 

Ønsker du derimod vores hjælp, vil vi via en individuel rådgivning prioritere dine ønsker, behov og risikovillighed. Vi samarbejder med investeringsforeninger, hvor du får mulighed for større risikospredning, lavere handelsomkostninger og professionel pleje af dine økonomiske midler. Vi rådgiver dog ikke om investering i enkelte aktier og valutaspekulation.

Iflg. et EU-direktiv er vi forpligtet til at stille dig en række spørgsmål, inden vi formidler værdipapirhandler for dig.
Forpligtelsen er gældende for alle pengeinstitutter i EU og er udelukkende for at beskytte dig og dine investeringer.
Som forberedelse til dette har vi udarbejdet dette skema, som du ska udfylde. Du kan hente skemaet her eller i Sparekassen. 

 

Husk – i Sønderhå-Hørsted Sparekasse er der ingen gebyrer for opbevaring af danske obligationer, aktier og investeringsbeviser i værdipapircentralen.