Leder du efter noget bestemt ?


Investering

I Sønderhå-Hørsted Sparekasse er vi klar til at hjælpe dig med at investere dine penge, hvad enten du ønsker at investere i obligationer, aktier eller investeringsbeviser. Via en individuel rådgivning prioriterer vi dine ønsker, behov og risikovillighed højt, når du skal investere dine penge.

Ved investering via investeringsforeninger får du mulighed for at få en større risikospredning, mindre handelsomkostninger og professionel pleje af dine økonomiske midler.

 

Ingen gebyr

Husk – i Sønderhå-Hørsted Sparekasse er der ingen gebyrer for opbevaring af danske obligationer, aktier og investeringsbeviser i værdipapircentralen.

Vi rådgiver ikke om investering i enkelte aktier og valutaspekulation.

Iflg. et EU-direktiv er vi forpligtet til at stille dig en række spørgsmål, inden vi formidler værdipapirhandler for dig.
Forpligtelsen er gældende for alle pengeinstitutter i EU og er udelukkende for at beskytte dig og dine investeringer.

Vi har udarbejdet skema, som du skal udfylde.
Du kan få skemaet i sparekassen eller selv downloade det her.

 

Ny investeringsløsning

Fra d. 12. juni 2023 har du adgang til vores nye og forbedrede investeringsløsning til at handle værdipapir mm. i net- og mobilbank. For at sikre du kommer godt fra start, har vi samlet vigtig og nyttig information til dig her.

 

På Finans Danmarks hjemmeside kan du se, hvordan de enkelte investeringsfonde klarer sig i forhold til hinanden?
Hvad koster de - og hvor stor er risikoen? Det får du svaret på her, hvor du med få klik kan sammenligne de forskellige fonde.