Leder du efter noget bestemt ?


Garant

Som garant i Sønderhå-Hørsted Sparekasse er du med til at vælge, hvilken retning vi som Sparekasse skal arbejde i.
Ud over muligheden for en Sønderhå-konto med fordelagtig rente, bliver du berettiget til at opstille andre eller dig selv til Sparekassens repræsentantskab. 

Repræsentantskabet er Sparekassens højeste myndighed. Det består af 32 medlemmer, der alle er valgt af garanterne på garantmøde. Hvert år er 8 repræsentantskabsmedlemmer på valg. 

Alle vores garanter inviteres hvert år omkring marts, til det årlige garantmøde. Her bliver der orienteret om Sparekassens virksomhed i det forgangne år samt afholdt valg til repræsentantskabet. Efterfølgende er der festlig stemning og hyggelig samvær omkring en 3-retters middag med Sparekassen som vært.  

For at blive garant kræver det et indskud på minimum 5.000 kr. til din garantkonto i Sønderhå-Hørsted Sparekasse. Da indskud på garantkontoen IKKE er omfattet af indskydergarantifonden, og vi ønsker at minimere kundernes risici, er der i Sønderhå-Hørsted Sparekasse et loft for indskud på garantkonto på 100.000 kr.

Du kan læse vores vedtægter her og læse mere om Sønderhå-kontoen her


Regler vedr. garantkapital

Repræsentantskabet godkender, på baggrund af indstilling fra bestyrelsen, rentesatsen på garantkapitalen for året, der er gået. Det betyder, at der fremover først indsættes renter af garantkapital på din konto efter afholdelse af det ordinære repræsentantskabsmøde ultimo marts året efter.