Leder du efter noget bestemt ?


Kort om Sparinvest

Sparinvest blev etableret som Danmarks første børsnoterede investeringsforening i 1968, og har siden udviklet sig til et internationalt kapitalforvaltningshus. I dag forvalter Sparinvest en samlet kapital på mere end 84 mia. kr. og udbyder langsigtede investeringsprodukter i 17 europæiske lande.

Sparinvest har ca. 150 medarbejdere fordelt på fem kontorer rundt om i Europa. Selvom de har udviklet sig til en international virksomhed, lever de fortsat efter jordnære danske værdier og med investorerne i centrum. 
Sparinvest tilbyder investering inden for nogle udvalgte områder og arbejder med få kernestrategier, der er gennemtestede og allerede har vist deres værd. Den faste kurs betyder, at man aldrig vil se Sparinvest oprette nye produkter, hver gang en ny trend dukker op. Produkter skal ikke være spændende for nyhedens skyld. De skal ene og alene tjene det formål at skabe et fordelagtigt, risikojusteret afkast til investorerne.

Se mere her!


Alt-i-en- løsningen til din pension  

Med Lokal Puljeinvest kan du investere din pension enkelt og effektivt gennem vores pensionspuljer, som hver består af mange forskellige typer af værdipapirer.
Pensionspuljerne sikrer dig en god spredning af din pensionsopsparing, og du slipper således for selv at udvælge aktier eller obligationer og overvåge investeringerne. For at komme i gang kan du enten kontakte din rådgiver, så I sammen kan finde den eller de puljer, der passer bedst til dig, eller du kan vælge en af de faste puljesammensætninger, vi allerede har sammensat for dig, under ”risikoprofiler”. Inden du investerer er det dog vigtigt, at du kender din tidshorisont og din risikoprofil. Det er den bedste måde at sikre dig, at du vælger den eller de puljer, der passer til dig. Er du i tvivl, så kontakt os, og så hjælper vi dig i gang.

Se mere her!