Leder du efter noget bestemt ?


Visa/Dankort

Hos Sønderhå-Hørsted Sparekasse er det gratis at få dit første Visa/Dankort.

Der er ingen dækningskontrol på denne korttype. Det betyder, at der ikke er nogen kontrol af, om du har penge på kontoen, når du betaler med det.

Visa/Dankort kan bruges både i Danmark og i resten af verden

Når du bruger et Visa/Dankort i Danmark, er det oftest Dankort-delen af kortet du bruger. Så snart du rejser over Danmarks grænser eller handler i udenlandske internetforretninger, er det Visa-delen du bruger. Kortet finder selv ud af, hvilken del af kortet, der skal bruges, så du skal altid benytte kortet på samme måde, uanset om du befinder dig i Danmark eller i udlandet. Visa kan bruges over 24 mio. steder i mere end 150 lande, heraf ca. 1 million pengeautomater verden over.

Her kan kortet bruges

Visa/Dankort kan bruges alle de steder, der modtager Dankort eller Visa. Både i butikker, på internettet, via post- og telefonordre og i selvbetjente automater. Dog er det kun i særlige tilfælde, at Visa kan bruges i selvbetjente automater uden PIN-kode, da Visa har nogle skærpede regler på det område.

Læs yderligere oplysninger om Visa/Dankort på Nets hjemmeside.

 

Det er gratis at benytte et Visa/Dankort fra Sønderhå-Hørsted Sparekasse, men der kan være butikker o.l., som opkræver gebyr.

Vores Visa/Dankort bliver lavet med kontaktløs funktion.