Leder du efter noget bestemt ?


Betalingskort

Betaling med kontanter hører efterhånden fortiden til. Betalingskort er i dag de fleste danskeres foretrukne betalingsmiddel, bl.a. fordi det er nemt og sikkert.

I Sønderhå-Hørsted Sparekasse tilbyder vi en række forskellige betalingskort. Dankort, VISA/Dankort, Mastercard debet Standard og Mastercard debet Guld - dine behov bestemmer, hvilke kort der skal tilknyttes dine konti.

Kortbetaling er muligt stort set overalt - både herhjemme, i udlandet og på nettet. Er du i tvivl om, hvilken type kort som passer til netop dine behov, så kom ind i sparekassen og hør nærmere.

I flere forretninger på internettet kan man tilmelde sig abonnementsordninger eller lignende ydelser, hvor du ved at indtaste dit kortnummer accepterer, at forretningen kan trække et nærmere aftalt beløb på det Visa/Dankort eller Dankort, du har registeret.

Hvis du har en smartphone eller tablet, har du sikkert også registreret dine kortoplysninger i forbindelse med installationen.

Når du har fået et nyt kort, er det derfor vigtigt, at du husker at opdatere dine registrerede kortoplysninger alle de steder, hvor du har tilmeldt dit gamle kortnummer.

Når du får nyt Dankort, VisaDankort eller MasterCard, anbefaler vi, at du tilmelder dit kort til 3D Secure. Det betyder, at du som en ekstra sikkerhed ved internethandel får tilsendt en sms, som du skal taste for at afslutte handlen. Det bevirker, at hvis du skulle miste dit kort, så kan der ikke handles på nettet med det, da sms kode sendes til dit tlf. nr.

Læs mere her.