Leder du efter noget bestemt ?

Design selv dit betalingskort

Få dit helt personlige betalingskort

Du kan selv designe dit betalingskort. Du har mulighed for at benytte dine egne fotos som motiv til at skabe dit helt personlige Visa/Dankort, eller Mastercard Debet Standard. Du kan indsætte et billede fra din egen computer, og vi giver dig en række værktøjer, der gør design af kort til en leg. Så vær kreativ! Design og bestil kortet nu, og du får leveret i løbet af 10 -20 dage.

Der er nogle begrænsninger i forhold til, hvilke billeder man må anvende. Begrænsningerne kan du læse om når du trykker på bestiller betalingskort med eget design.

Det er gratis at designe dit eget kort. Hvis det er dit første kort, eller det er fornyelse ved udløb, er kortet gratis ellers koster det 150 kr.
Ring eller skriv gerne til os (2 md. før udløb af bestående kort) såfremt du ønsker at designe dit personlige kort ved næste fornyelse.

PIN-kode

Du skal være opmærksom på, at hvis du i forvejen har et Dankort eller Visa/Dankort hos os, så vil du som regel beholde din nuværende PIN-kode, med mindre der er spærrede kort.

Bestilling

Du skal bestille her, uanset om du er en af vores nuværende kunder, eller om du først nu er ved at blive kunde hos os. Hvis du er i tvivl om noget, så kontakt os.

Gå til bestilling af betalingskort med eget design tryk her