Leder du efter noget bestemt ?

Vi søger en ny sparekassedirektør med fokus på mennesker og udvikling.

Har du en stærk finansiel ballast, og ser du dig selv som en moderne leder, som på engageret og empatisk vis kan lede et medarbejderteam med høj faglighed? Ønsker du at skabe udvikling for en arbejdsplads og et lokalsamfund, hvor de nære og tillidsfulde relationer er i højsædet? Så er du måske den rette kandidat til stillingen som sparekassedirektør i Sønderhå-Hørsted Sparekasse.


Sønderhå-Hørsted Sparekasse er et pengeinstitut med styr på tingene og orden i sagerne. Her bliver du ikke kun en del af en sparekasse, men også et lokalsamfund. Det er nemlig en sparekasse, hvor der er fokus på nærhed og stabilitet, men samtidig udvikling og innovation. Ambitionerne er derfor ikke at skabe eksplosiv vækst, men snarere at drive en solid forretning med stabil fremgang og vigtigst af alt glade og tilfredse medarbejdere.

 

Din arbejdsdag ved Sønderhå-Hørsted Sparekasse

Som sparekassedirektør vil du få ansvaret for at lede og udvikle bankforretningen med fokus på at skabe værdi for kunderne og lokalsamfundet. Du refererer til bestyrelsen, som du holder månedlige bestyrelsesmøder med, hvor du bl.a. vil skulle præsentere statusopdateringer for sparekassens aktiviteter, den økonomiske situation, bevillinger og lignende.

I tillæg til de klassiske ansvarsområder i ledelsen og driften af sparekassen vil du få til opgave at skabe udvikling og tilfredshed på medarbejdersiden. Bestyrelsen er således venligt stemt over for nye impulser, hvad enten det drejer sig om tilgang af trainees, forslag om ændringer i faciliteter eller andet. Har du argumenterne på plads, vil du blive mødt med åbent sind.

Dine primære opgaver i stillingen vil være:

 • Overordnet ledelse og drift af sparekassen i overensstemmelse med vores strategiske mål og politikker.
 • Personaleledelse og udvikling af medarbejdere for at sikre en motiverende og effektiv arbejdskultur.
 • Udvikling og implementering af forretningsplaner og initiativer for at sikre stabil vækst.
 • Opbygning og vedligeholdelse af relationer med eksisterende og potentielle kunder samt andre interessenter.
 • Overholdelse af gældende lovgivning og regler inden for bank- og finanssektoren.


Kerneopgaven i stillingen vil i meget høj grad centrere sig omkring personaleledelse og udvikling af virksomhedskulturen. Finansielt er det en særledes veldrevet organisation, og der er derfor ro på bagsmækken. Der vil ikke vente noget oprydningsarbejde, når du sætter dig i stolen, men derimod være fuldt fokus ledelse og udviklingsopgaverne.

Din dagligdag vil komme til at foregå på kontoret i Sønderhå, som ligger i Thy.


Hvem er du?

Stillingen kræver en endelig Fit & Proper-godkendelse fra Finanstilsynet, hvilket betyder, at man som kandidat bl.a. skal:

 • Have tilstrækkelig viden, faglig kompetence og erfaring
 • Ikke være pålagt strafansvar, under konkursbehandling el.lign.
 • Ikke må have påført virksomheden tab
 • Have et godt omdømme
 • Udvise hæderlighed og integritet


Yderligere information om Fit & Proper-godkendelsen kan findes her: https://www.finanstilsynet.dk/Ansoeg-og-Indberet/Fit-og-Proper

For at kunne opfylde ovenstående krav forventes du derfor at have en relevant uddannelsesbaggrund inden for økonomi, finans eller beslægtede områder og solid erfaring fra eksempelvis bank-, finans- eller forsikringsbranchen, herunder også ledelseserfaring.

Som person er du en empatisk og moderne leder med fremragende kommunikationsevner. Du er tydelig og synlig for dine medarbejderne, som du formår at motivere og inspirere hver dag med nærværende lederskab og transparens.

Lokalt forhåndskendskab er en fordel, men ikke et must så længe du har lysten til at netværke og engagere dig i lokalsamfundet fremadrettet.

I forhold til bosætning så er Thy kendt for sin smukke og varierede natur med både skove, klitlandskaber og en imponerende kystlinje. Thy er derfor både fredeligt og afslappende, men på samme tid vildt og aktivt. Der findes kilometervis af gode ruter til både vandring og cykling i Nationalpark Thy, ligesom det verdenskendte surfspot Cold Hawaii tiltrækker masser af surfere på alle niveauer hvert år. Uanset om du er til en aktiv livsstil eller fred og ro i naturskønne omgivelser, så er der rig mulighed for at finde det i Thy.

Sønderhå-Hørsted Sparekasse tilbyder:

 • En spændende og udfordrende stilling som direktør i en velfungerende lokal sparekasse.
 • Rig mulighed for at påvirke og udvikle sparekassens strategi og forretning.
 • Et fagligt stærkt og engageret team af medarbejdere, som vil sparekassen, hinanden og lokalsamfundet.

Du vil blive en del af et imødekommende arbejdsmiljø med godt humør, en positiv dynamik, og hvor man hjælper hinanden med et smil.

Udadtil får du desuden en medarbejderstab, som er dedikerede til at levere personlig og nærværende service til både privat- og erhvervskunder, og sparekassen har derfor også et godt renommé i lokalsamfundet.

Om Sønderhå-Hørsted Sparekasse

Sønderhå-Hørsted Sparekasse er et moderne pengeinstitut, som er særdeles robust og i fin form. Sparekassen har gennem årene udviklet sig støt og roligt. Selv da finanskrisen buldrede løs, påvirkede det ikke Sønderhå-Hørsted Sparekasse nævneværdigt.

Sønderhå-Hørsted Sparekasse er for kunder, som gerne vil have orden i økonomien. Hos dem er troværdighed, ærlighed og gensidig tillid grundstenene i det nære forhold, som de har med deres kunder.

De kender værdien af, at deres kunder har en fast kontaktperson i sparekassen. Det giver tryghed, at man altid møder den samme person. Derfor har alle vores kunder tilknyttet en personlig rådgiver, som har et indgående kendskab til netop deres økonomi.

Sønderhå-Hørsted Sparekasse gør meget for, at medarbejderne trives og udvikles i deres arbejde, hvilket gælder både fagligt og socialt. Efteruddannelse tilskyndes således, ligesom der rent kollegialt er et godt sammenhold og en imødekommende tilgang.

Sparekassens primære markedsområder er Thy og Mors.

Ansøgningsfrist:

Løbende

Sådan ansøger du
Når du søger en stilling gennem Asgaard Recruitment skal du ikke uploade en ansøgning. I stedet beder vi dig om at uploade et motiveret CV, altså et CV, som du har tilpasset til den stilling, du søger. Når du uploader dit CV, har du til gengæld mulighed for – kort og præcist – at skrive en kort tekst om din motivation for at søge stillingen.

Læs mere og søg her

 

Nyheder