Leder du efter noget bestemt ?

Ferie!

Lokal valuta eller danske kroner?

I udlandet kan du blive spurgt, om du vil betale i lokal valuta eller i danske kroner. Her skal du i langt de fleste tilfælde vælge lokal valuta, da du ellers bliver pålagt et unødvendigt kurstillæg. Det gælder både i forretninger og i hæveautomater.

Hvor meget kan jeg hæve med mit kort udlandet?

Med et Visa/Dankort kan du maksimalt hæve, hvad der svarer til 2.000 danske kr pr. døgn i automater. I butikker er der ingen begrænsning - dog kan man maksimalt hæve for i alt 25.000 kr pr. løbende 30 dage sammenlagt i forretninger og automater. Både p.g.a. beløbenes størrelser og i tilfælde af at du mister dit kort, anbefaler vi altid, at du har mere end 1 kort med.

Med et mastercard (debet) har du et ekstra kort, hvor der kan hæves 5.000 kr pr døgn i automater og 30.000 kr i forretninger pr. døgn. Her kan der pr. løbende 30 dage hæves maksimalt 150.000 kr sammenlagt i forretninger og automater.

Leveringstid på kort

Skal du på ferie, og have et ekstra kort med, gør vi opmærksom på, at leveringstiden kan være lang. Selve kortproduktionen tager kun nogle få dage, men forsendelsen med Post Nord kan give lange leveringstider.

Her kan du læse om Nets gode råd vedr. betalingskort.

Nyheder