Leder du efter noget bestemt ?

Nye ansigter i Sønderhå-Hørsted Sparekasse

Fra 1. januar 2018 er nuværende erhvervsrådgiver Per Nørgaard Nielsen officielt ny direktør for Sparekassen. Samtidig byder vi velkommen til Michael Frank som ny privat- og erhvervskunderådgiver og Dorte Mundbjerg som ny kundemedarbejder.​

Når direktør Lis Immersen takker af med udgangen af december, afløses hun officielt af nuværende erhvervsrådgiver Per Nørgaard Nielsen – som dog er tyvstartet og allerede i gang. Til januar stopper ligeledes souschef Ingrid Ottesen for at gå på pension.

Per Nørgaard Nielsen har været i Sparekassen i knap tre år og kender både kolleger, kunder og området rigtig godt. Han har 28 års erfaring fra pengeinstitutverdenen og er
derfor klædt godt på til opgaven.

D: 96 17 70 67
pnn@sdrhaa.dk

Michael Frank er 44 år, født og opvokset i Vorupør og bor i dag i Thisted. Han begyndte i 1994 i Unibank (i dag Nordea) og har siden 2006 været hos Nykredit i Thisted. Det er med andre ord en erfaren og samtidig lokalt forankret med­arbejder, som du kan glæde dig til at møde i Sparekassen.

D: 96 17 70 53
mf@sdrhaa.dk

Dorte Mundbjerg er 50 år og har været ansat i Nykredit i 22 år, hvor hun har beskæftiget sig med alt inden for realkredit og bank for private og erhverv. Dorte Mundbjerg kommer fra Thisted og bliver Sparekassens nye kundemedarbejder med smil og gode råd.

D: 96 17 70 51
dnm@sdrhaa.dk

Se pressemeddelelsen her.

Nyheder