Leder du efter noget bestemt ?

Ny medarbejder i Sparekassen

02-02-2015

 

Per Nørgård Nielsen (46 år) er pr. 1.2.2015 ansat som rådgiver i Sønderhå-Hørsted Sparekasse. Per kommer med en bred erfaring og lokalkendskab, senest fra en stilling som
kundechef i Sparekassen Vendsyssels afdeling i Snedsted, hvor han har været rådgiver for såvel privat- som erhvervskunder indenfor udlån, indlån, investering og pension, kort sagt har han medvirket til gode og konstruktive løsninger for kunderne. Per ser frem til at videreføre det gode arbejde i Sønderhå-Hørsted Sparekasse, som ud over konkurrencedygtige priser for kunderne, også vil have et uhøjtidelig klima med kort beslutningsvej og som følge deraf attraktive ekspeditionstider.
Privat er Per gift, har 3 børn og er bosiddende i Thisted. Fritiden går bla. med ungdomsfodbold i Thisted, hvor Per i mange år har været- og er træner for U-14 holdet.
Thisteds 2. divisionshold følges også på tæt hold til hjemmekampene. De sidste 2 år er fritiden desuden brugt på bestyrelsesarbejde i Snedsted Handelsstandsforening med planlægning af diverse arrangementer.

Per

Nyheder