Leder du efter noget bestemt ?

Bliv vores nye privatkunderådgiver

– og få fuld portefølje

Vi må gøre noget rigtigt, for vi har stor kundetilgang. Muligvis fordi alle nye kunder bliver budt velkommen af vores erfarne og dygtige medarbejdere.

Det betyder, at de efterhånden har hænderne fulde – og selv har brug for en hjælpende hånd. Derfor kan vi tilbyde dig, at du som vores nye privatkunderådgiver fra dag 1 får en fuld og velkørende portefølje at pleje og vedligeholde.

Så brænder du for at møde tilfredse kunder og fortsat sikre dem oplevelsen af nærhed og engagement, så har vi det helt rigtige job til dig. Du bliver samtidig en del af et professionelt team i et uformelt arbejdsmiljø, som støtter og bakker dig op hele vejen.

Ansøgning

Hvis du kan se dig selv som en del af Sønderhå-Hørsted Sparekasse, så send en ansøgning til direktør Per Nørgaard Nielsen på pnn@sdrhaa.dk. Vi mangler dig nu, men venter gerne på den rette, så derfor er der løbende samtaler.

Spørgsmål

Har du spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger, er du meget velkommen til at kontakte Per Nørgaard Nielsen på tlf. 96 17 70 67 / 29 11 50 34.

Læs / download stillingsannoncen her.