Leder du efter noget bestemt ?

Vi samler på langtidsholdbare medarbejdere og søger endnu to kolleger

Fortsat stor kundetilgang og vækst betyder, at vi søger endnu to kolleger, der vægter dedikation og loyalitet højt – og som gerne vil være en del af et professionelt team i et uformelt arbejdsmiljø. Derfor søger vi to dygtige medarbejdere.

Privatkunderådgiver

– som brænder for at møde kunderne på en afslappet og samtidig respektfuld måde, der giver dem oplevelsen af nærhed og engagement. Du har fokus på den personlige rådgivning og sætter en høj standard for service og kundekontakt.

 

Administrativ medarbejder

– der med "smil i stemmen" kan hjælpe kunderne over telefonen samt supportere kolleger med sagsbehandling mv. Vi håber, du kan se dig selv hos os i mange år, ligesom kendskab til branchen og it-platformen SDC er en fordel, men ingen betingelse.

 

Ansøgning

Hvis du kan se dig selv som en del af Sønderhå-Hørsted Sparekasse, så send din ansøgning hurtigst muligt og inden 15. januar 2023 til direktør Per Nørgaard Nielsen på pnn@sdrhaa.dk

 

Spørgsmål

Har du spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger, er du meget velkommen til at kontakte Per Nørgaard Nielsen på tlf. 96 17 70 67 / 29 11 50 34.

 

Læs / download stillingsannoncen her.

Nyheder