Leder du efter noget bestemt ?

COVID-19: Rammer os alle

I Sønderhå-Hørsted Sparekasse tager vi COVID-19 og effekterne af den alvorligt. Det har vi gjort længe, og vi intensiverer nu indsatsen helt i takt med regeringens anbefalinger og forventninger.

Samtidig er det vores mål at løse de daglige finansielle opgaver. COVID-19 eller ej, så har vi danskere brug for en finansiel infrastruktur til at få hverdagen til at hænge sammen. Derfor fortsætter vi også vores drift i videst muligt omfang.

Kunderne har stadig adgang til os – helst via tlf.

Du kan stadig komme i kontakt med os. Vi tilstræber i Sønderhå-Hørsted Sparekasse, at der ind til videre ikke afholdes fysiske møder. Vi vil i stedet for forsøge at holde møderne via tlf.

Vores kasse er fortsat åben, men håber at vores kunder er forstående overfor situationen og dermed kun benytter den i yderste nødstilfælde.
Vi henviser til brug af betalingskort og betaling via netbank.

Vores medarbejdere rammes også privat af nedlukningerne af skoler, børnehaver og institutioner. Vi har medarbejdere med ægtefæller og samlevere, der arbejder i sundhedssektoren osv.

Så derfor: Vær tålmodig, og vi har helt sikkert en medarbejder, der kan hjælpe dig videre – også selv om det ikke nødvendigvis er din faste rådgiver.

Erhvervskunder

Vi er også meget bevidste om erhvervskunder i øjeblikket. COVID-19 kommer til at påvirke os alle. Både som lønmodtagere, selvstændige erhvervsdrivende og virksomheder. Situationen er endnu så ny, så vi naturligvis ikke kender omfanget.

Har du som erhvervskunde konkrete udfordringer, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi løser sagerne individuelt, og vi vil strække os langt for, at du som kunde kan komme godt igennem de udfordringer, der potentielt står og venter.

Pressekontakt

Al pressekontakt vedrørende Sønderhå-Hørsted Sparekasse og COVID-19 rettes til:

Direktør Per Nørgaard Nielsen                                                     
Tlf.: 96177067                                   
E-mail: pnn@sdrhaa.dk

Nyheder