Leder du efter noget bestemt ?

Corona

I Sønderhå-Hørsted Sparekasse tager vi Corona og effekterne af den alvorligt. Det har vi gjort hele tiden, og vi vil derfor fortsat følge regeringens retningslinjer og  forventninger.

Vi henstiller derfor stadig til, at henvendelser til os så vidt muligt sker via tlf., mail eller webmøder.

Det er altid vores mål at forsøge at løse de daglige finansielle opgaver bedst muligt - Corona eller ej - så hvis det er påkrævet med fysisk møde, vil vi prøve at finde en fornuftig løsning.


Sparekassen - og dermed også "Kassen" - er åben, men jvf. ovenstående henstiller vi stadig til, at man anvender netbank, mobilbank betalingskort i stedet for at møde fysisk op i sparekassen.


Du kan dog altid få fat i os,  da vores tlf. vil være bemandet.

Du kan stadig komme i kontakt med os, da vi er klar ved telefonerne. Du kan dog blive udsat for lidt ekstra omstilling, da nogle medarbejdere stadig arbejder hjemmefra.


Erhvervskunder

Vi er også meget bevidste om erhvervskunder i øjeblikket. Corona påvirker os alle - og dermed også selvstændigt erhvervsdrivende og virksomheder.
Hvis du som erhvervskunde har konkrete udfordringer, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi løser sagerne individuelt, og vi vil strække os langt for, at du som kunde kan komme godt igennem dine udfordringer.

Pressekontakt

Al pressekontakt vedrørende Sønderhå-Hørsted Sparekasse og Corona rettes til:

Direktør Per Nørgaard Nielsen                                                     
Tlf.: 96177067                                   
E-mail: pnn@sdrhaa.dk

Nyheder